تاریخچه پنجه بوکس فاش شد
پنجه بوکس تاریخچهٔ جالبی دارد اگر به دنبال تاریخچه این سلاح قدیمی هستید تا آخر مقاله همراه ای تی جو باشید چون این تنها مقاله منتشر شده در وب فارسی است که تاریخچه پنجه بوکس را شرح داده است.
سلاح های فلزی به سبک حلقه و بند انگشتی به دوران باستان باز می گردد و صدها سال است که در سراسر جهان مورد استفاده قرار میگیرد.
ولی خب اولین بار پنجه بوکس در قرن دوازدهم در هند مورد استفاده قرار گرفت، که در تصویر بالا شکل و طرح آن را مشاهده میکنید.
آنها این ابزار را ( vajra-musti واژرا موستی ) نام گذاری کردند که معنی آن به زبان فارسی مشت رعد یا مشت الماس می باشد.
ابزار هایی مشابه پنجه بوکس که شبیه یک دستکش با اتصالات فلزی بود در امپراطوری های روم و یونانیان در مسابقات گلادیاتوری استفاده میشد.
آسیایی ها و ژاپنی ها نیز نسخه مخصوص به خود را از پنجه بوکس داشتند که به آن تککو می گویند. این پنجه بوکس های باستانی شباهت های زیادی به واژرا موستی هندی داشتند (که تعجب آور نیست زیرا آنها کشورهای همسایه بودند). این پنجه بوکس ها عمدتاً از چوب، فلزات یا استخوان های حیوانات ساخته می شدند.
که اغلب توسط نینجا های شینوبی در نبرد های نزدیک استفاده می شدند .
و اما تاریخچه این پنجه بوکس متفاوت، که به پنجه شیر معروف است به دوران قرن 18 برمیگردد که توسط ایالتی در هند به نام نیهنگ سیک های پنجاب برای اولین بار ساخته شده است.
طرح های مدرن این ابزار هم که در اواسط دهه 1800 در طول جنگ داخلی امریکا شهرت یافتند را در تصویر بالا که در موزه ملی تئاتر فورد مشاهده می کنید.
در آن زمان سربازان به راحتی میتوانستند آنها را در طول جنگ جهانی اول بخرند یا با استفاده از قالب هایی که درخاک حفر می کردند با گلوله های سربی آنها را تولید کنند.
در دهه 1900 که پنجه بوکس ها هر روز محبوبیت بیشتری پیدا میکردند زمینه را برای ساخت سلاح های ترکیبی فراهم کردند . چنین نمونه هایی عبارتند از هفت تیر بندانگشتی و چاقو پنجه ای .
تاریخچه پنجه بوکس این بود که گفتیم ولی این سلاح با گدشت چندین سال از زمان ساخت آن هنوز محبوبیت خود را از دست نداده است به طوری که در اکثر کشور ها خرید و فروش میشود در ایران نیز این کالا محبوبیت بالایی دارد اما بدلیل جرم بودن این کالا فقط چندین سایت وجود دارد که این کالا را به فروش می رسانند، از بهترین سایت های خرید پنجه بوکس در ایران میتوان به سایت حاج گالری و مس زنجان یا اصغری شاپ اشاره کرد.