تهیه سیستم کامپیوتر دسکتاپ اداری
ایران پی سی به صورت تخصصی در زمینه فروش کامپیوتر اداری با فاکتور رسمی و خرید کامپیوتر اداری با فاکتور رسمی به سازمانها، اورگانها و شرکتها فعالیت دارد.
- پردازندهCPU
- مادربردMotherboard
برای تهیه کامپیوتر اداری در اولین قدم به سراغ پردازنده و مادربرد می رویم. پیشنهاد ما این است که بروید سراغ پردازنده های Intel، تمرکز اصلی بر روی اینتل باشد، حالا با هر بودجه ای که دارید، از پردازنده های Intel Pentium گرفته تا Core i5 ها که اصولا برای سیستم های اداری با کاربری عمومی ساخته شده اند. در نظر داشته باشید، پردازنده های اینتل قدرت پردازش تک هسته ای بهتری دارند، برای مصارف روزمره مناسب تر هستند. پشتیبانی خوبی از عموم نرم افزار ها دارند، با اغلب رم ها و سخت افزار ها سازگاری بهتری دارند، وجود گرافیک مجتمع درون آنها شما را از تهیه کارت گرافیک مجزا بی نیاز می کند. برای پردازنده های اینتل راحت تر می توان مادربرد تهیه کرد چرا که تنوع بیشتری دارند.
می توانید برای پردازنده های اینتل مثلا Core i3 7100 با مادربرد B250 و یا Core i3 8100 با مادربرد H310 را تهیه کنید.
برای مادربرد، توجه به وجود خروجی گرافیکی VGA و یا DVI از مهمترین ویژگی هایی است که باید به آن دقت کنید. چرا که مانیتوری که بعد ها تهیه می کنید حتما VGA خواهد داشت. پس برای استفاده اداری به ترتیب از مادربرد های ایسوس، گیگابایت و ام اس آی می توانید استفاده کنید، حال بسته به بودجه و موجودی قطعات، گزینه ی شما می تواند متفاوت باشد..
- حافظه موقتRAM
پس از تهیه پردازنده و مادربرد، نوبت به تهیه بودجه مناسب برای خرید رم می رسد که برای سیستم های خانگی حداقل 2 عدد رم 4 گیگDDR4 با حداقل فرکانس 2133 یا 2400 گزینه مناسبی است، فرکانس های بالاتر در این سطح از کاربری هیچ کاربردی ندارند. در مورد رم اولویت اول برند G.SKILL باشد، و در صورت فقدان موجودی و یا نبود بودجه کافی، از مارک های معروفی مثل KINGSTONE، ADATA، GEIL، CRUCIAL، CORSAIR و APACER تهیه کنید.
دقت کنید رم را می توان تک ماژول برداشت مثلا یک عدد 4 گیگ و یا یک عدد 8 گیگ، اما به دلیل ساختار دو کاناله سیستم ها، تهیه دو عدد ماژول رم، برای پیشگیری از ایجاد گلوگاه در سیستم، بشدت توصیه می شود، پس 2 تا رم 4 گیگ بهتر از یک رم 8 گیگ است، 2 تا رم 8 گیگ بهتر از یک رم 16 گیگ است. همیشه به یاد داشته باشید رم باید جفت باشد در غیر این صورت سرعت سیستم با یک ماژول رم، به نصف کاهش پیدا می کند.
اگر دو تا ماژول رم 4 گیگ موجود نبود، به اجبار موقتا یک رم 8 گیگ تهیه کنید و در اولین فرصت برای ارتقا، یک نمونه دیگر مشابه آن تهیه کنید.
- حافظه ذخیره سازی اصلیHDD + SSD
یک سیستم امروزی نیاز به حداقل یک هارد دیسک و یک عدد SSD دارد. از SSD برای نصب سیستم عامل و برنامه ها استفاده می شود و از هارد دیسک برای آرشیو فایل ها. اگر از نظر بودجه در مضیقه هستید، و داشتن فضای بیشتر را به سرعت ترجیح می دهید، یک هارد دیسک 1 ترابایتی از برند وسترن دیجیتال آبی، توشیبا و یا سیگیت را در اولیت خرید قرار دهید. اگر سرعت سیستم را بر داشتن فضای بیشتر ترجیح می دهید، تهیه یک اس اس دی 120 یا 240 گیگابایتی از برند سامسونگ، پلکستور، کروشال، و یا کینگ استون را در اولویت خرید قرار دهید.
در نهایت هر دوی این درایو ها (HDD + SSD) را بهتر است برای سیستم اداری تهیه کنید اما با اولویت بندی بر اساس نیاز خود خرید کنید.
- پاورPSU
پاور قلب حیاتی سیستم است. در سیستم های اداری با توجه به اهمیت حفظ امنیت قطعات، پیشنهاد ما استفاده از پاور های برند گرین است. در این سطح کاربری به هیچ وجه توصیه دیگری نمی کنیم، اگر چه پاور های رده پایین گرین هم گران قیمت شده اند اما به دلیل برخورداری از استاندارد لازم برای کامپیوترهای اداری و همچنین مدت زمان گارانتی خوب، در اولویت اول پیشنهاد ما قرار می گیرند. نکته ای که باید متذکر شد، پاور سیستم را بهتر است هر 3 سال یک بار عوض کرد و در مورد پاور های بودجه محور گرین، مدت زمان گارانتی معیار خوبی برای زمان تعویض پاور/ارتقای آن است.
برای محاسبه توان سیستم می توانید از محاسبه گرOutervision کمک بگیرید. توصیه می کنم هر میزان واتیج که در آن سایت به عنوان حداقل پاور پیشنهاد شد، 100 وات بالاتر را برای سیستم خود تهیه کنید تا در آینده در صورت افزایش تعداد هارد دیسک یا اس اس دی ها و یا فن برای سیستم، مجبور به ارتقای پاور نباشید.
به عنوان یک راهنمایی عمومی، اگر قرار نیست برای سیستم خود هرگز کارت گرافیک تهیه کنید، حداقل یک پاور 450 وات بخرید، و اگر ممکن است در آینده برای سیستم خود کارت گرافیک تهیه کنید، بسته به نوع کارت گرافیکی که می خرید، پاور های 500 وات به بالا مناسب تر هستند. با استفاده از محاسبگر اوترویژن می توانید میزان حداقل پاور مناسب را محاسبه کنید.
- کیسCASE
تهیه کیس به غیر از بودجه بستگی به ذائقه و سلیقه شما هم دارد. کیس های ارزان قیمت معمولا از استاندارد پایینی برخوردار هستند و خیلی فرقی نمی کند کدام را تهیه کنید. هر کدام قیافه بهتری داشتند و برندشان معروفتر بود بخرید. اگر کیس استاندارد و با کیفیت بخواهید مدلهای AVA , HIVA و Pars گرین را بر اساس سلیقه خود انتخاب کنید. بدیهی است قیمت کیس اداری و هزینه کردن برای کیس بیش از 1 میلیون تومان برای سیستم اداری پیشنهاد نمی شود.
وجود درگاه پر سرعت USB 3.0 در جلوی کیس است بخصوص اگر مادربرد شما مجهز به خروجی فرانت پنل USB 3.0 باشد، وجود این درگاه برای نصب سریعتر ویندوز و اتصال درایو های اکسترنال حیاتی است.
- مانیتورMonitor
در مورد مانیتور، بودجه حرف اول را می زند، بشدت توصیه می کنیم سراغ مانیتور های FHD با رزلوشن 1080P و حدود 22 اینچ بروید چرا که ویندوز 10 و قریب به اتفاق سایت ها از حداقل رزلوشن FHD پشتیبانی می کند پس هیچ آینده ی روشنی برای مانیتور با دقت کمتر از فول اچ دی متصور نیست. برند های LG، Samsung، BenQ، و Asus بر اساس بودجه بهترین ها هستند؛ سراغ برند های بی نام و نشان نروید.
به درگاه ورودی مانیتور توجه کنید، اغلب مانیتور ها ورودی VGA دارند اما به هر صورت از تطابق ورودی مانیتور با خروجی تصویر روی مادربردی که انتخاب کردید اطمینان حاصل کنید.
- موس و کیبردKeyboard/Mouse
برای موس و کیبرد، سراغ برند های وطنی، فراسو، یا تسکو بروید، مدلهای جذاب و جالبی دارند. برخی از مدلهای بودجه محور گرین هم جالب توجه هستند و می توان با 200 هزار تومان این بخش را جمع کرد.
- اسپیکر یا هدفون
تماشای فیلم و یا گوش دادن به موسیقی بخش مهم یک سیستم خانگی است، اخیرا شرکت گرین یکی دو مدل اسپیکر جالب توجه وارد بازار کرده است. همچنین مدلهای ارزان قیمت لاجیتک، و تسکو هم قابل توجه هستند. از میان این برند ها یکی را که با بودجه شما بیشتر سازگار است انتخاب کنید.
- درایو نوریODD
در سطح دنیا استفاده از درایو نوری یا ODD منسوخ شده است اما در ایران ما هنوز خواهان بسیاری بخصوص در سطح اداری دارد، از این رو در صورت نیاز می توان از درایو های اینترنال و یا اکسترنال نوری بهره برد.
میتوانید جهت مشاهده قیمت کامپیوتر اداری روی لینک کلیک کنید.