لاتاری یکی از آسان‌ترین روش‌های مهاجرت به آمریکا محسوب می‌شود، البته به‌شرط این‌که جزو برندگان خوش‌شانس آن باشید. آمریکا هر سال یک قرعه‌کشی بین مردم سراسر جهان برگزار می‌کند که افراد برنده در آن می‌توانند گرین کارت دریافت کنند. گرین کارت یا کارت سبز رؤیایی است که افراد با به‌دست آوردن آن می‌توانند با خیال راحت بلیت خود را به مقصد آمریکا رزرو کنند. روش‌های متعددی برای مهاجرت به آمریکا وجود دارد که هرکدام دارای پیچیدگی‌های خاصی است. ما تفاوت مهاجرت از طریق lottery را با دیگر روش‌های مهاجرت مقایسه می‌کنیم؛ پس تا انتهای این مطلب همراه ما باشید.

تفاوت لاتاری گرین کارت با دیگر روش‌های مهاجرت به آمریکا

روش‌های مهاجرت به آمریکا

برای مهاجرت به کشور آمریکا به ‌غیر از لاتاری، راه‌های مختلف دیگری پیش روی شما قرار دارد که به بررسی آن‌ها می‌پردازیم.

  1. مهاجرت از طریق تحصیل

یکی از روش‌های ساده و متداول برای مهاجرت به آمریکا تحصیل است. متقاضیان این روش باید با هدف تحصیل، ویزای دانشجویی F یا M را دریافت کنند. برای دریافت این ویزا داوطلبان باید ضمن انجام مصاحبه، اهداف و دلایل خود را برای تحصیل در کشور آمریکا به‌روشنی بیان کنند.

  1. مهاجرت از طریق کار

اقدام کردن از طریق این روش برای مهاجرت سختی‌های زیادی برای ایرانیان دارد. امکان مهاجرت از طریق کار تنها با دریافت ویزای H1B امکان‌پذیر است. متقاضیان دریافت این ویزا باید به‌وسیله یک کارفرمای معتبر در آمریکا جاب آفر بگیرند. این روش در مقایسه با لاتاری، بسیار دشوارتر است.

  1. مهاجرت به آمریکا با ازدواج

کسانی که قصد دارند با یکی از شهروندان آمریکا یا دارندگان گرین کارت ازدواج کنند، باید به‌واسطه ویزای K-1 به خاک آمریکا ورود کرده و ظرف 90 روز ازدواج کنند. فردی که اقامت دائم دارد یا همسر آمریکایی وی می‌تواند خود را به‌عنوان حامی معرفی کند. زوج‌ها پس از این‌که فرم دادخواست برای اقامت اتباع خارجی را کامل کردند، آن را به اداره شهروندی و مهاجرت تحویل می‌دهند.

  1. مهاجرت کردن به‌واسطه تولد

آمریکا نیز مانند برخی از کشورها از قانون خاک برای اعطای تابعیت به افراد استفاده می‌کند. شاید این سؤال به وجود آید که تشابه مهاجرت از طریق تولد و لاتاری چیست؟ این‌که هر دو تقریبا آسان‌تر از دیگر روش‌ها هستند. چنانچه فرد در خاک آمریکا (اگر با کشتی یا هواپیما در مرز جغرافیایی این کشور قرار بگیرند نیز پذیرفته می‌شود) متولد شود، می‌تواند تابعیت آمریکایی کسب کند.

  1. مهاجرت افراد با استعداد به آمریکا

سه دسته از افراد می‌توانند از طریق ویزای EB-1 اقامت آمریکا را بگیرند که عبارت‌اند از:

  • کسانی که در حوزه‌های ورزشی، علمی یا هنری استعداد خارق‌العاده‌ای دارند یا افرادی مثل یوتیوبرها و اینفلوئنسرها.
  • پژوهشگران و اساتید دانشگاه‌ها که حداقل 3 سال سابقه پژوهش یا تدریس دارند و در جوامع بین‌المللی شناخته‌شده هستند.
  • مدیران ارشد اجرایی که در خارج از آمریکا کسب‌وکاری را اداره می‌کنند.
  1. مهاجرت با سرمایه‌گذاری

آمریکا یکی از غول‌های اقتصادی دنیاست. افرادی که نمی‌توانند از طریق لاتاری به‌سرعت ویزای مهاجرت به آمریکا را دریافت کنند، می‌توانند با سرمایه‌گذاری اقامت دائمی بگیرند. این امکان برای شهروندان ایرانی تنها از طریق ویزای EB5 امکان دارد. سرمایه‌گذاران باید حداقل مبلغ 1.8 میلیون دلار در مناطق عادی و یا 900 هزار دلار را در مناطق محروم سرمایه‌گذاری کنند. این سرمایه‌گذاری باید ظرف مدت دو سال در آمریکا شغل ایجاد کند. معمولا فرایند مهاجرت به‌واسطه سرمایه‌گذاری حدود 3 سال طول می‌کشد.

  1. مهاجرت به آمریکا با اسپانسرشیپ

یکی از روش‌های حرفه‌ای ورود به خاک آمریکا این روش محسوب می‌شود که توسط سازمان‌ها و کمپانی‌های مختلف به‌منظور استخدام افراد خارجی صورت می‌گیرد. افرادی که شانسی برای برنده شدن در لاتاری نداشته‌اند، می‌توانند از این روش برای مهاجرت استفاده کنند.

  1. مهاجرت به آمریکا با پناهندگی

شرایط برخی از کشورها به‌گونه‌ای است که افراد به دلایل اعتقادات دینی، نژادی، سیاسی و… مورد اذیت و آزار قرار می‌گیرند. این افراد می‌توانند برای پناهنده شدن به دولت آمریکا درخواست دهند. البته متقاضیانی که می‌خواهند از طریق پناهندگی اقدام کنند، باید دلایل خوبی برای ارائه به آفیسر پرونده در فرایند مصاحبه داشته باشند. آن‌ها باید ثابت کنند که در صورت برگشت به کشور خود با مشکل مواجه می‌شوند. افراد پس از گذشت یک سال از مهاجرت به این روش، می‌توانند برای دریافت گرین کارت درخواست دهند.

راه مهاجرت به آمریکا از طریق لاتاری چیست؟

کشور آمریکا هر سال در ماه اکتبر سایت ثبت‌نام خود را برای شرکت در Lottery باز می‌کند و 55 هزار برنده خوش‌شانس از سراسر دنیا می‌توانند گرین کارت آمریکا را دریافت کنند. ویزای لاتاری با نام DV نیز شناخته می‌شود که برای حفظ تنوع نژادی بالایی که در آمریکا وجود دارد، طراحی شده‌است. هر سال حدود 4 هزار نفر ایرانی می‌توانند پس از برنده شدن به یکی از کشورهای همسایه مانند امارات، ترکیه یا ارمنستان رفته و در سفارت آمریکا مصاحبه کنند. برخلاف دیگر روش‌های مهاجرت، شما برای برنده شدن در Lottery به هیچ مدرک فنی یا دانشگاهی نیاز ندارید.

شرکت‌کنندگان تنها باید مدرک دیپلم 12ساله را اخذ کرده باشند. افرادی که بیش از 18 سال سن دارند، می‌توانند با یک قطعه عکس و ورود اطلاعات شخصی در این رقابت ثبت‌نام کنند. تفاوت دیگری که لاتاری با دیگر روش‌های مهاجرت دارد، این است که همه افراد شرکت‌کننده در آن برای برنده شدن، شانس یکسانی دارند. در مهاجرت از طریق تحصیل، سرمایه‌گذاری و …، داشتن سرمایه بیشتر، تحصیلات بالاتر یا مدارک بیشتر می‌تواند شانس شما را نسبت‌به دیگران افزایش دهد، اما در lottery این‌طور نیست. چنانچه افراد مدرک دیپلم 12ساله نداشته باشند نیز شانس خود را برای شرکت در lottery از دست نمی‌دهند. آن‌ها باید حداقل 2 سال اخیر در یکی از مشاغلی که دولت آمریکا لیست می‌کند، سابقه کار داشته باشند. در صورت برنده شدن در lottery، افراد می‌توانند ظرف دو سال به آمریکا مهاجرت کنند. برنده شدن در lottery کاملاً تصادفی است و به شانس شما بستگی دارد.

نتیجه‌گیری

از لاتاری که صرف‌نظر کنیم، مسیر مهاجرت به آمریکا بسیار مشکل است. این مسیر می‌تواند با کمک گرفتن از مشاور مهاجرت به آمریکا بسیار آسان‌تر شود. سایت کارت سبز، مرجع بسیار معتبری برای مهاجرت و دریافت گرین کارت آمریکا محسوب می‌شود. مشاوران این مجموعه به شما کمک می‌کنند تا براساس شرایط و علایقی که دارید، روش مهاجرت خود را انتخاب کنید. کارشناسان مجموعه از روز آغاز فرایند مهاجرت تا دریافت گرین کارت، گام‌به‌گام همراه شما هستند.

 

برچسب ها : لاتاری,ثبت نام لاتاری,مهاجرت به آمریکا,آمریکا,کارت سبز

دیدگاهتان را بنویسید