12 مورد از بهترین پلاگین ‌های وردپرس

وردپرس محبوب‌ترین و رایج‌ترین سیستم مدیریت محتوا در جهان است. طراحی سایت و کلیه اقدامات مربوط به سایت، در محیط وردپرس به ساده‌ترین شکل ممکن انجام می‌شوند. افزونه یا پلاگین، فایلی است که در وردپرس نصب ‌کمی شود و امکاناتی را برای شما به ارمغان می‌آورد. پلاگین‌ها به شما این امکان را می‌دهند که المان‌های کاربردی و یا حتی المان‌هایی برای زیبایی طراحی سایت، به آن اضافه کنید. هر افزونه امکانات خاصی و به‌منظور رفع نیاز مشخصی ساخته می‌شود. درواقع می‌توان این‌گونه هم ادعا کرد که هر طرح یا امکاناتی که مدنظر شما باشد، می‌توانید با کمک پلاگین‌های وردپرس روی سایت خود پیاده‌سازی کنید.

کاربردی‌ترین افزونه‌های وردپرس

در میان هزاران پلاگینی که برای وردپرس طراحی‌شده‌اند، برخی از آن‌ها محبوبیت بیشتری دارند و در اغلب سایت‌ها استفاده می‌شوند.

1. صفحه‌ ساز المنتور

استفاده از صفحه ساز در سایت‌های وردپرسی امری ضروری و اجتناب‌ناپذیر است. صفحه‌ سازها به شما این امکان را می‌دهند که ظاهر صفحات سایت را به شکل دلخواه طراحی کنید. اغلب افرادی که قصد ورود به حوزه طراحی سایت را دارند، از آموزش المنتور شروع می‌کنند. چراکه این پلاگین امکانات بسیاری دارد و با فراگیری تمام نکات مربوط به آن می‌توانید طراحی‌های بی‌نظیری ارائه کنید. لازم به ذکر است که افزونه المنتور به دو شکل رایگان و پرو ارائه می‌شود که نسخه رایگان آن امکانات اساسی و مهم را در برمی‌گیرد؛ اما برای اینکه بتوانید از امکانات پیشرفته آن استفاده کنید، باید اقدام به خرید المنتور پرو نمایید.

2. پلاگین Yoast SEO

هر سایتی برای دیده شدن توسط موتورهای جستجو و جذب مخاطب به‌واسطه موتور جستجو، نیازمند بهینه‌سازی سایت در زمینه‌های مختلف است. هنگامی‌که محتوایی منتشر می‌کنید، محصولی به فروشگاه خود اضافه می‌کنید و عکسی بارگذاری می‌کنید باید بهینه بودن تمامی موارد را بررسی کنید. افزونه Yoase SEO با دریافت کلمه کلیدی مدنظر شما، راهنمایی‌های خاصی را ارائه می‌کند که به کمک آن می‌توانید سایت خود را در بهینه‌ترین حالت ممکن نگه ‌دارید. نسخه رایگان این افزونه تمامی امکانات موردنیاز یک سایت را دارد؛ اما ممکن است برای استفاده از برخی امکانات پیشرفته آن، ملزم به تهیه نسخه غیر رایگان آن شوید.

3. افزونه ووکامرس

امروزه سایت‌های فروشگاهی از محبوبیت خاصی در میان افراد برخوردارند. اغلب افراد ترجیح می‌دهند که خریدهای خود را به‌صورت اینترنتی انجام دهند تا در زمان خود صرفه‌جویی کنند. برای طراحی سایت فروشگاهی می‌توانید به دو شکل عمل کنید؛ استفاده از یک پوسته فروشگاهی و یا استفاده از پلاگین‌های فروشگاه ساز. ووکامرس یک افزونه فروشگاه ساز است که تمامی امکانات لازم برای یک فروشگاه اینترنتی را در اختیار شما قرار می‌دهد. علاوه بر امکاناتی که برای طراحی صفحه محصول می‌توانید از آن بهره ببرید، ووکامرس بخشی برای گزارش و آمار فروش سایت شما در اختیارتان قرار می‌دهد که می‌توانید به‌راحتی سود و زیان خود را بررسی کنید.

بهترین افزونه برای ساخت فروشگاه آنلاین

4. افزونه edd

سایت‌های فروشگاهی تنها مختص فروش لوازم فیزیکی نیستند. در برخی از سایت‌ها محصولاتی مانند کتاب‌های الکترونیک و یا حتی دوره‌های آموزشی به فروش می‌رسند. برای پیاده‌سازی یک سایت فروشگاهی با قابلیت فروش محصولات مجازی، می‌توانید از افزونه easy digital download استفاده کنید. هرچند افزونه ووکامرس به‌منظور فروش محصولات مجازی و فیزیکی استفاده می‌شود؛ یعنی می‌توانید با استفاده از آن محصولات مجازی خود را هم به فروش برسانید؛ اما ازآنجاکه افزونه edd به‌صورت تخصصی برای فروش محصولات مجازی طراحی ‌شده است، امکانات بیشتری را در این خصوص در اختیار شما قرار می‌دهد.

5. افزونه وردفنس

امنیت یکی از مهم‌ترین مسائل برای صاحبان یک سایت و مخاطبان آن است. افزونه وردفنس در برابر حملات هکری و حملات DDOS از سایت شما محافظت می‌کند. این افزونه تمام فایل‌های موجود در سایت شما را اسکن و خطرات را شناسایی می‌کند. از جذاب‌ترین امکانات این افزونه، امکان بررسی IPهایی است که وارد سایت می‌شوند. همچنین شما می‌توانید افرادی که وارد پنل سایت شده‌اند را به‌خوبی کنترل کنید و زمان ورود آن‌ها را بررسی نمایید.

6. پلاگین Layer Slider

ساخت اسلایدر در سایت، به شما کمک می‌کند تا محتواهایتان را به شکل جذاب‌تری برای مخاطب به نمایش درآورید. افزونه لایر اسلایدر محیطی بسیار ساده دارد که شما می‌توانید به کمک آن، به‌راحتی اقدام به طراحی اسلایدرها نمایید. در این اسلایدر ساز، علاوه بر امکان درج تصویر و متن، می‌توانید از ویدئو و فایل صوتی هم استفاده نمایید تا اسلایدرهای خود را به بهترین شکل طراحی کنید.

7. افزونه گراویتی فرم

گراویتی فرم افزونه‌ای است که برای ساخت فرم‌های وردپرسی استفاده می‌شود. همان‌طور که می‌دانید، فرم‌ها اطلاعات خاصی را از مخاطبان دریافت می‌کنند و به صاحبان سایت ارجاع می‌دهند. فرم‌های تماس و فرم استخدام از رایج‌ترین فرم‌هایی است که در سایت‌های وردپرسی وجود دارند. با استفاده از پلاگین گرویتی فرم می‌توانید فرم‌هایی با فیلدهای دلخواه و با فونت و رنگ‌های متناسب با طرح سایت بسازید.

8. افزونه جت انجین

صفحه ساز المنتور که پیش‌تر آن را معرفی کردیم، افزودنی‌های بسیار متعددی دارد که یکی از معروف‌ترین و کاربردی‌ترین آن‌ها، افزونه جت انجین است. لازم به ذکر است که این افزونه در کنار المنتور بیشترین کارایی را دارد؛ البته این بدان معنی نیست که از افزونه جت انجین تنها می‌توان در کنار المنتور استفاده کرد. این افزونه به‌تنهایی می‌تواند جایگزین بسیاری از افزونه‌ها شود. امکان ایجاد پست تایپ‌های خاص، ساخت فرم و ایجاد جدول از برجسته‌ترین قابلیت‌های این پلاگین است.

9. پلاگین ultimate member

عضویت مخاطب در یک سایت، به رشد آن سایت کمک زیادی می‌کند. استفاده از یک افزونه مناسب برای عضویت کاربران، باعث می‌شود که کاربر، تجربه خوبی در سایت شما داشته باشد و تا حدودی به ایجاد احساس وفاداری در او کمک می‌کند. افزونه آلتیمیت ممبر علاوه بر امکان عضویت ساده‌ای که در اختیار مخاطب قرار می‌دهد، به مدیر سایت این امکان را می‌دهد که دسترسی‌های کاربران را کنترل کند؛ به‌طور مثال می‌توان برخی محتواها را قفل کرد و یا در اختیار گروه خاصی قرار داد.

بهترین افزونه های عضویت وردپرس

10. افزونه WPML

شرایط برخی از کسب‌وکارها ایجاب می‌کند که سایتی چندزبانه برای خود طراحی کنند. افزونه WPML امکان چندزبانه کردن سایت را برای شما فراهم می‌کند. با استفاده از این افزونه، وقتی کاربر وارد سایت شما شود می‌تواند زبان یا پرچم کشور خود را انتخاب کند تا تمامی موارد به همان صورت نمایش داده شوند که شما تعیین کرده‌اید.

11افزونه BJ Lazy Load

در حالت عادی وقتی وارد یک سایت می‌شوید، باید منتظر بمانید تا تمام تصاویر دانلود شوند؛ همان‌طور که انتظار می‌رود، این فرایند زمان زیادی از مخاطب می‌گیرد. افزونه لیزی لود، فرایند دانلود تصاویر را به تعویق می‌اندازد. درواقع مهم نیست که در ابتدا تصاویر دانلود شوند یا نه، شما وارد سایت می‌شوید و زمانی که صفحه را اسکرول می‌کنید، تصاویر یک‌به‌یک دانلود می‌شوند. زمانی که از افزونه‌های lazy load استفاده می‌کنید، سرعت لود سایت برای کاربر تا حدود زیادی افزایش می‌یابد و به همان میزان رضایت کاربر نیز افزایش پیدا می‌کند. دقت کنید که کمتر کسی بیش از 3 ثانیه منتظر لود شدن صفحات سایت شما می‌ماند.

افزونه‌های lazy load تنها برای تصاویر کاربرد ندارند، بلکه تا حدود زیادی به صفحاتی که ویدئویی در آن‌ها وجود دارد هم کمک می‌کنند. افزونه BJ Lazy Load محیطی بسیار ساده دارد که هر طراحی می‌تواند به‌راحتی با آن کار کند.

12. افزونه WP ROCKET

پلاگین WP Rocket یا موشک وردپرس، به افزایش سرعت لود سایت شما کمک می‌کند. پیش‌تر در مورد اهمیت بالا بودن سرعت لود سایت صحبت کردیم؛ اما سرعت لود تنها وابسته به تصاویر نیست. افزونه موشک وردپرس تمامی فایل‌های موجود در هاست را بررسی کرده و آن‌ها را به بهینه‌ترین شکل ممکن تبدیل می‌کند تا سرعت سایت شما به بالاترین حد خود برسد. یکی از مزایای استفاده از این پلاگین، بارگذاری تصاویر به‌صورت lazy load است؛ ازآنجاکه حجم عظیمی از فایل‌های درون سایت را تصاویر تشکیل می‌دهند، این قابلیت باعث می‌شود که تا حدود زیادی سرعت سایت افزایش پیدا کند.

درنهایت باید به خاطر داشته باشید که مهم‌ترین نکته برای خرید افزونه‌ها، خرید آن‌ها از یک مرجع معتبر است. وب‌سایت‌های زیادی وجود دارند که افزونه‌ها را با قیمت پایینی به فروش می‌رسانند؛ اما دقت کنید که قیمت پایین نباید ملاک شما برای خرید باشد. بهتر است بدون توجه به قیمت، از یک سایت معتبر که پشتیبانی خوبی ارائه می‌دهد خرید خود را انجام دهید.

 

برچسب ها : افزونه المنتور,صفحه ساز المنتور,المنتور پرو,Elmentor,ElementorPro

دیدگاهتان را بنویسید