برای ششمین بار نمایشگاه تخصصی غذا و نوشیدنی صنعت هورکا با حضور و مشارکت صدها شرکت در مرکز نمایشگاه‌های بین‌المللی شهر آفتاب از 10 تا 13 مرداد ماه 1403 به مدت چهار روز از ساعت 10 صبح تا 18 عصر برگزار شد.

حضور پرشیا استیل در ششمین دوره نمایشگاه تخصصی غذا و نوشیدنی صنعت هورکا 1403

این نمایشگاه در روز نخست با حضور عباس تقدسی‌نژاد مدیرعامل نمایشگاه بین‌المللی شهر آفتاب، پیمان فلسفی نایب رئیس کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی و علی اصغر شالبافیان معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در نمایشگاه بین‌المللی شهر آفتاب افتتاح شد.

شرکت پرشیا استیل، طراح و تولیدکننده به‌روزترین و متنوع‌ترین تجهیزات آشپزخانه صنعتی با حضوری قدرتمند میزبان مهمانان گرامی، فعالان و علاقه‌مندان این حوزه در غرفه بزرگ خود بود. هدف از شرکت در این دوره، معرفی محصولات جدید در حوزه پخت نان و شیرینی، فر پخت سریع و ارائه دستگاه‌های مدرن نظیر دستگاه خط پخت اتوماتیک برنج، فرهای کامبی، دیگ‌های پلوپز و خورش‌پز و… در نظر گرفته شده بود.

برنامه‌های غرفه پرشیا استیل و بروج

در هر طرف از غرفه بزرگ پرشیا استیل و بروج، رویدادی نو در حال انجام بود. همکاران پرتلاش این مجموعه در خدمت بازدیدکنندگان بودند تا به سوالات آنها پاسخ دهند و با غذا و شیرینی‌های آماده شده با فرهای بروج از آنها پذیرایی کنند.

معرفی سری جدید فرهای بیکری بروج

سری جدید فرهای بیکری بروج شامل 9 دستگاه با مدل‌ها (منوال و دیجیتال) و ظرفیت‌های مختلف (3 سینی و 4 سینی) در غرفه بروج در معرض نمایش عموم قرار گرفت. بیکرباکس فر پخت غذا و نان، دیگر محصول بروج که قبلا مدل 5 سینی و 10 سینی آن به بازار ارائه شده بود، در این نمایشگاه ظرفیت 7 سینی آن رونمایی شد. این محصولات نیاز کافه بیکری‌ها، قنادی‌ها، کارگاه‌های شیرینی‌پزی و… را تامین می‌کنند.

فر پخت سریع POP

در بخش دیگر غرفه بروج، فر پخت سریع POP مناسب برای پخت غذاهای نیمه‌آماده مانند پنینی، ساندویچ کلاب، اسنک، پیتزا و… قرار داشت و با استفاده از آن پخت پنینی و اسنک در حضور بازدیدکنندگان تست و با آنها از مردم پذیرایی شد.

برگزاری کارگاه اختصاصی نان و شیرینی

کارگاه اختصاصی نان و شیرینی با حضور استاد اکبر شهبازی و تیم پرتلاش ایشان هر روز برگزار و از حاضران با شیرینی‌ها و نان‌های داغ و خوشمزه پذیرایی شد.

انواع نان‌ها، کیک‌ها و شیرینی‌ها نظیر خاچاپوری، نان خمیرترش، سیمیت، دنیش، کوکی شکلاتی، براونی، اسلایس بادام، کیک هویج، کروسان، نان بریوش، چیزکیک سن سباستین و… با فر بیکرباکس آماده و با آنها از بازدیدکنندگان غرفه پذیرایی شد.

لایوکوکینگ برای مهمانان و عموم بازدیدکنندگان

لایوکوکینگ (پخت زنده) برای مهمانان و عموم بازدیدکنندگان با غذاهایی نظیر مرغ مجلسی، ته‌چین، استیک مرغ، استیک ماهی، سیب‌زمینی خلالی، ناگت، کوکو سبزی و… در دو سوی غرفه اجرا شد. فر کامبی بروج در چندین دوره نمایشگاه HRCC در غرفه پرشیا استیل حضور چشمگیری دارد. این محصول در سه ظرفیت 6 سینی، 10 سینی و 20 سینی با وجود سه روش پخت (کانوکشن، بخارپز، پخت ترکیبی) هیچ محدودیتی در پخت انواع غذا، نان و شیرینی باقی نمی‌گذارد. پخت سالم و کم روغن، پخت همزمان چند نوع غذا بدون اختلاط بو، پخت ترکیبی و… از دیگر قابلیت‌های فر کامبی بروج است که حاضران می‌توانند از نزدیک آن را مشاهده کنند.

فر بروج به دلیل امکان پخت ترکیبی (ترکیب حرارت خشک و بخار) و برخورداری از بخار سه‌گانه، غذاهای ایرانی نظیر مرغ سس‌پز، کباب کوبیده، ته‌چین و… را با کیفیت عالی می‌پزد.

نمایش محصولات متنوع و مدرن پرشیا استیل

خط پخت جزیره، محصولات پخت مدرن شامل فرهای کامبی، فر پخت نان و غذا، خط پخت اتوماتیک برنج، کباب‌پز اتوماتیک، سری جدید دیگ‌های چلوپز و دیگ‌های خورش‌پز تعدادی از دستگاه های پرشیا استیل است که در غرفه این شرکت در معرض نمایش قرار گرفت.

در بخش اکسسوری، محصولات خارجی نظیر چاقو و مصقل اف.‌دیک، ابزار آشپزخانه پوجاداس، ابزارهای حرفه‌ای صنعت پیتزا از برند جی‌متال ایتالیا و… ارائه شد.

مدیران مجموعه‌ها، سازمان‌ها، رستوران‌ها و کافه‌ها، سرآشپزان حرفه‌ای و بلاگرها به غرفه پرشیا استیل و بروج آمدند و از نزدیک تنوع محصولات مختلف این مجموعه را بررسی کرده و از آنها پذیرایی شد.

HRCC؛ نمایشگاه تخصصی غذا و نوشیدنی صنعت هورکا

مجموعه نمایشگاه‌های تخصصی بین‌المللی HRCC با هدف ارتباط مستقیم خریداران و تولیدکنندگان صنعت غذا و نوشیدنی طراحی و برگزار می‌شود. تاکید این نمایشگاه بر استفاده از تجهیزات مدرن در صنعت غذا و نوشیدنی است که امنیت و ایمنی غذا را تامین کرده و در عدم هدررفت منابع انرژی نقش اساسی دارد.

کالاهای عرضه شده در این نمایشگاه شامل، تجهیزات پخت انواع غذا، تجهیزات آماده‌سازی، تجهیزات سرو غذا، تجهیزات انبار و نگهداری، تجهیزات شستشو، سیستم‌های برودتی، بسته‌بندی و ظروف یکبار مصرف، دکوراسیون، مبلمان رستوران، ظروف رستورانی، قهوه‌سازهای خانگی و صنعتی و … است.

صاحبان رستوران‌ها، هتل‌ها، کترینگ‌ها، فودکورت‌ها، اماکن و تاسیسات گردشگری و همچنین مدیران سازمان‌ها، تدارکات و تغذیه دانشگاه‌ها، بیمارستان‌ها، شرکت‌های نفت، گاز، پتروشیمی، ذوب آهن و… عمده بازدیدکنندگان نمایشگاه تجهیزات آشپزخانه صنعتی را تشکیل می‌دهند.

به طور معمول در این نمایشگاه علاوه بر حضور شرکت‌های ایرانی، شرکت‌هایی از کشور ترکیه، چین، امارات، قطر، عمان، افغانستان، عراق، اسپانیا، آلمان و… حاضر خواهند بود.

امید است برگزاری این نمایشگاه با مشاركت تمام همکاران و دست‌اندركاران، گامی رو به جلو در راستای اعتلا و انعكاس هر چه بيشتر توانمندی‌های اين صنعت در کشور باشد.

دیدگاهتان را بنویسید