جعبه ابزار: معرفی بهترین وب سایت ها و اپلیکیشن های ترجمه عکس
Toolbox این هفته بهترین وب سایت ها و نرم افزارهای ترجمه عکس در موبایل و کامپیوتر را معرفی کرد.
ابزارهای ترجمه قابلیت های مختلفی از جمله تشخیص خودکار متن در تصاویر را در اختیار کاربران خود قرار می دهند که می تواند در موقعیت های مختلف مفید باشد. در مقاله زیر بدانید بهترین سایت های ترجمه عکس و ما برنامه های موجود در این زمینه را بررسی کرده ایم که به صورت رایگان در اختیار علاقه مندان قرار دارد.
بهترین سایت و اپلیکیشن ترجمه عکس
کاربران معمولاً برای ترجمه عکس باید از اپلیکیشن های موبایل و تبلت استفاده کنند که به آنها امکان می دهد از فایل های ذخیره شده در حافظه داخلی عکس بگیرند یا عکس هایی را انتخاب کنند. چنین برنامه هایی اغلب برای ترجمه های دقیق مورد استفاده قرار نمی گیرند، اما می توانند هنگام مسافرت یا انجام کارهای روزمره مفید باشند.
- ساده ترین راه های ترجمه فایل Word را بیاموزید
- فهرست خدمات آنلاین: با بهترین وب سایت های ترجمه آنلاین آشنا شوید
علاوه بر اپلیکیشن های ویژه ترجمه، چند وبسایت نیز وجود دارد که می توانید پس از آپلود فایل ها، از قابلیت ترجمه عکس استفاده کنید. توجه داشته باشید که عکس های انتخاب شده (یا گرفته شده) باید واضح و خوانا باشند. در نتیجه از انتخاب تصاویر تار خودداری کنید. در ادامه به معرفی برنامه ها و وبسایت های ذکر شده می پردازیم.
1. سایت ترجمه تصویر Yandex
Yandex، بزرگترین موتور جستجوی چین است که توانسته جایگزین مناسبی برای اکثر امکانات گوگل ارائه دهد. خدمات ترجمه Yandex یکی از مواردی است که ویژگی های بیشتری مانند ترجمه تصویر از طریق وب سایت ارائه می دهد.
برای استفاده از سایت ترجمه عکس Yandex ابتدا به آدرس مراجعه کنید translate.yandex.com بروید سپس از پنل بالای صفحه گزینه Photos را انتخاب کنید. پس از آن می توانید زبان مبدا و مقصد را انتخاب کرده و تصاویر مورد نظر را آپلود کنید. فرمت های تصویری محبوب مانند JPG و PNG در Yandex همراه با GIF پشتیبانی می شوند.
2. ابزار ترجمه گوگل
گوگل یکی از بهترین ابزارهای ترجمه را برای انتخاب چندین زبان ارائه می دهد. این سرویس دارای اپلیکیشنی برای دستگاه های مبتنی بر سیستم عامل اندروید و آی او اس می باشد و وب سایت آن بر روی کامپیوتر نیز قابل استفاده است.
Google Translate در translate.google.com میتواند فایلهای PDF، Word و PowerPoint را ترجمه کند. اما از فرمت های تصویری پشتیبانی نمی کند. برای این منظور باید به اپلیکیشن موبایل آن که شامل قابلیت عکس برداری یا انتخاب عکس های پیش از ترجمه می شود، مراجعه کنید.
3. مترجم مایکروسافت
برنامه مترجم مایکروسافت یکی از اصلی ترین رقبای گوگل ترنسلیت محسوب می شود که عملکرد خوبی از خود نشان داده است. اگرچه تعداد زبان هایی که پشتیبانی می کند کمتر است. همچنین بر خلاف رقیب اصلی خود، ترجمه همزمان وجود ندارد. اما همچنان می توان از آن برای ترجمه تصاویر استفاده کرد.
برنامه مترجم مایکروسافت از دوربین داخلی استفاده می کند. اما کاربر می تواند فایل مورد علاقه خود را نیز از بین عکس های ذخیره شده در حافظه داخلی دستگاه انتخاب کند. همچنین امکان دانلود بسته های زبان برای اجرای آفلاین برنامه وجود دارد که به نظر می رسد یکی از بزرگترین مزیت های این ابزار مایکروسافت باشد.
4. مترجم آنلاین فرازین
Faraazin.ir یک سرویس ترجمه داخلی است که نسبت به رقبای خود از عملکرد و رابط کاربری بهتری بهره می برد. این وب سایت علاوه بر ترجمه ساده متن، از ورودی فایل های PDF، Word و PowerPoint و همچنین فرمت های تصویری محبوب PNG و JPG نیز پشتیبانی می کند.
ناگفته نماند که برای بهره مندی از قابلیت ترجمه تصویر سایت فرازین ابتدا باید از طریق شماره تلفن همراه یا ایمیل خود در آن ثبت نام کنید. همچنین امکان انتخاب یک فایل در یک زمان وجود دارد و نمی توانید چندین فایل را همزمان آپلود کنید.
5. سایت ترجمه تصویر
سایت اینترنتی Translate-image.com این یکی از ابزارهای ساده و کاربردی برای ترجمه تصویر است که به صورت رایگان در قالب نسخه وب در دسترس است. برای استفاده از آن کافی است پس از انتخاب زبان مبدا و مقصد، با مرورگر وارد سایت شده و فایل مورد نظر را انتخاب کنید. در نهایت روی دکمه Go کلیک کنید تا فرآیند ترجمه شروع شود.
سوالات متداول
سایت ترجمه تصاویر Yandex یکی از بهترین گزینه ها برای استفاده در رایانه است. مترجم آنلاین فرازین قابلیت ترجمه تصاویر را نیز در اختیار کاربران خود قرار می دهد.
برنامههای Google Translate و Microsoft Translator از ویژگی ترجمه تصویر منتشر شده برای دستگاههای Android و iOS استفاده میکنند.