دوره آموزشی فریلنسر دلاری FBAMAP
فعالیت فریلنسری فواید زیادی دارد – شما می توانید از هر جایی که می خواهید کار کنید(سایت های مخصوص فریلنسری). خودتان برای خود قانون تعیین نمایید، مجبور نیستید خود را درگیر محدودیت های پیش پا افتاده دفتر کار نمایید و استرس کمتری در هنگام کار دارید و می توانید زمان بیشتری را با خانواده خود سپری نمایید.
ولی از طرفی نداشتن یک کار ثابت شبیه زندگی چادرنشینی و حرکت از یک پروژه به پروژه بعدی و گشتن به دنبال قرارداد جدید می باشد. مانند یک شکارچی که در اینترنت به دنبال شکار خود هستید. ولی به عنوان یک فریلنسر سایت هایی وجود دارد که می توانید برای یافتن پروژه های خود به سراغ آنها بروید پس نگران نباشید. در این قسمت 20 سایت مهم و شناخته شده و معتبر که می توانید در آنها کارهای فیلنسری را بیابید با هم مرور می نماییم.
سایت های مخصوص فریلنسری که شناختن آنها برای فریلنسرها واجب هستند
1-Upwork
Upwork یکی از بهترین سایت ها برای یافتن انواع کارهای فریلنسری می باشد. برنامه نویس ها، نویسنده ها، حرفه ای های فناوری اطلاعات، وکلا، مترجمین و مشاورین مالی – همگی می توانند موقعیت های زیاد کاری برای خود بیابند. شما می توانید سریع پروفیل خود را باز کنید و به صورت ساعتی یا پروژه ای قیمت کار را تعیین نمایید و براساس این که چقدر در کار خود حرفه ای هستید درآمد خواهید داشت.
2-Freelancer
این سایت از سال 2004 فعالیت خود را شروع کرده است و طرفداران زیادی دارد. این سایتی است که درآن سرویس ها به فریلنسرها سپرده می شود و در زمینه هایی مانند این موارد فعالیت دارند: طراحی وب، نویسندگی (تولید محتوا)، بازاریابی (مارکتینگ) و غیره.
3-Guru
Guru.com شبکه نسبتا بزرگ است که شرکت ها و فریلنسرها را به هم مرتبط می نماید. همان طور که در این وبسایت اشاره شده است، آنها علاقه به همکاری در زمینه های فنی، خلاقیت و پروژه های تجاری می باشند و فرصت های زیادی برای همه فریلنسرها از برنامه نویس ها و بازیسازها تا مترجمین و مهندسین و وکلا دارد.
4-iFreelance
iFreelance شبکه ای وسیع فریلنسری با شاخه هایی مانند عکاسی، ویدیو گرافی، بازاریابی، هنرهای سنتی، نویسندگی، مترجمی، معماری، مهندسی، طراحی گرافیک، حسابداری می باشد. راه اندازی حساب در این سایت و گشتن به دنبال پروژه هایی که می توانید در آنها مشارکت داشته باشید راحت می باشد.
5-People per Hour
یک پروفایل جذاب بسازید، به دنبال کار بگردید، پیشنهادات را ارسال نمایید و یک ویدیو برای تبلیغ سرویس های خود بسازید. همه این کارها با PeoplePerHour.com ساده و سر راست می باشد. شما مشتری های خود را پیدا می کنید، سرویسی با کیفیت می سازید و امتیاز کسب می نمایید.
6-Tuts Plus Jobs
بورد (پلتفرم) عالی برای کارهای برنامه نویسی، طراحی، توسعه و کپی رایتینگ و ادیتورها. این سایت یک اینترفیس کاربری خوب دارد و به شما اجازه می دهد که سریع کارها را بیابید و برای آنهایی که بیشتر مناسب مهارت های شما هستند پیشنهاد دهید.
7-ProBlogger
یک بورد برای نویسنده های مستعد و بلاگرهای حرفه ای که یافتن فرصت های شغلی مناسب را بسیار ساده می نمایند. صرفا کافی است بر روی موقعیت شغلی مورد نظر کلیک نمایید و دستورالعمل ها را پیگیری نمایید.
8-Freelance Writing Gigs
یک وبسایت عالی دیگر برای نویسنده ها (تولیدکنندگان محتوا). پست کردن یک تبلیغ برای شما هزینه 10 دلاری خواهد داشت ولی به شما فرصت به نمایش گذاشتن مهارت های نویسندگی تان و فراهم آوردن محتوا برای آنهایی که می خواهند برای زحمات شما هزینه نمایند را می دهد. شما همچنین می توانید در بلاگ آنها همکاری داشته باشید و با لینک کردن آنها به بلاگ/وبسایت و اکانت های رسانه های اجتماعی محتوای خود را بیشتر در معرض دید جمعیت هدف (مخاطبانتان) خود بگذارید.
9-SmashingJobs
بهشت طراحان و برنامه نویس ها که کارهای تمام وقت و فریلنسری را ارائه می دهد. این وبسایت طراحی بسیار تمیز و زیبایی دارد که اجازه گشتن به دنبال کار را به سرعت فراهم می آورد.
10-Odesk
اکانت خود را بسازید و از 75 شاخه مختلف کاری و آفرهای (پیشنهادهای) بسیار زیاد در هر شاخه استفاده نمایید. نکته ای که در مورد سایت Odesk وجود دارد این است که هیچ فاکتوری وجود ندارد و کار شما به صورت اتوماتیک پیگیری می شود و شما هزینه را به صورت هفتگی دریافت می نمایید که این بستگی به میزان وقتی دارد که بر روی پروژه های مختلف صرف کرده اید. برخی از شاخه های اصلی در این سایت، نویسندگی، ترجمه، توسعه نرم افزار، توسعه سایت، بازاریابی و طراحی هستند.
11-Fiverr
سرویس های خود را با قیمت 5 دلار به بالا به فروش برسانید. این شعار سایت است و به اندازه کافی دقیق می باشد. سایت Fiverr یکی از شناخته شده ترین سایت های فریلنسری دنیاست و هر چیز که فکر آن را می کنید می توانید در این سایت بیابید. بنویسید و شعر بگویید، پروژه های شخصی را انجام دهید یا ویدیوهای تبلیغاتی بسازید و غیره. برخی شاخه های ساده اینها هستند: نویسندگی، ترجمه، بازاریابی آنلاین، ویدیو و انیمیشن، موسیقی، برنامه نویسی و طراحی گرافیک.
در آخر اگر علاقه مند هستید به یادگیری بیشتر مباحث فریلنسینگ و یا کسب درآمد دلاری از طریق فریلنسری، ما به شما دوره آموزشی فریلسنر دلاری FBAMAP پیشنهاد میدیم