انواع کابینت در ایران دارای مدل های متفاوتی می‌باشد. برای مشاهده انواع کابینت به صورت کامل و دقیق میتوانید این مقاله را بخوانید.

انواع کابینت را بشناسید

با سلام خدمت همراهان سایت همیارسوشال، امرو میخواهیم در مورد انواع کابینت، بنا به درخواست شما عزیزان صحبت کنیم.

به طوری کلی انواع کابینت را میتوان به دسته‌های زیر تقسیم بندی کرد:

  • کابینت ملامینه
  • کابینت ام دی اف
  • کابینت های گلاس
  • کابینت پلی گلاس
  • کابینت ممبران (وکیوم):
  • کابینت روکش چوب:
  • کابینت چوبی (تمام چوب):
  • کابینت انزو
  • کابینت نئوکلاسیک

خب حالا که با انواع کابینت آشنا شدیم به توضیح کوتاه هرکدام میپردازیم:

انواع کابینت

کابینت ملامینه

کابینت ملامینه یکی از ارزان ترین انواع کابینت های ساخته شده با ورق ملامینه است. ملامین ورقه ای با هسته نئوپان است که با لایه ای نازک به نام ملامین که ضدآب و ضدخشمی‌باشد پوشانده شده است.

نقطه ضعف ملامین حساسیت تخته خرده چوب به رطوبت است. به همین دلیل حتما به یاد داشته باشید که از ورق ملامینه باید در جاهایی استفاده شود که در معرض آب نمی‌باشند به عنوان مثال کمد‌ها می‌توانند گزینه ی خوبی برای استفاده باشند.

کابینت ام دی اف

در کابینت ام دی اف ورق های ام دی اف شبیه ملامینه (ورق با روکش ملامینه) اما با هسته متفاوت است. به جای تخته خرده چوب، هسته این ورق ها از ماده ای به نام ام دی اف ساخته شده است که فشرده تر است.

ورق ام دی اف نسبت به ملامین نسبت به آب حساسیت کمتری دارد، اما همچنان به رطوبت حساس است.

انواع کابینت ام دی اف

کابینت انزو

کابینت انزو در واقع نوعی از کابینت آشپزخانه وکیوم است که مانند کابینت وکیوم برین از ورق ام دی اف ساخته شده و علاوه بر آن روکش مورد نظر با استفاده از تکنولوژی وکیوم توسط پرس وکیوم بر روی آن فشرده می شود. خوب، شاید این سوال به درستی در ذهن شما ایجاد شود که چرا نام دیگری به آن داده اند. دلیل آن در برخی تفاوت هاست که این دو را از یکدیگر متمایز می کند.

انواع کابینت انزو

کابینت نئوکلاسیک

کابینت نئوکلاسیک یکی از محبوب ترین سبک های کابینت است. زیرا بسیاری از افراد شکوه و زیبایی کابینت های کلاسیک را دوست دارند، اما به هم ریختگی و تزئینات زیاد آن را نمی پسندند. از طرفی ممکن است فضای در نظر گرفته شده برای کابینت کلاسیک را نداشته باشد. در این موارد کابینت نئوکلاسیک انتخابی هوشمندانه و مناسب محسوب می شود.

انواع کابینت نئوکلاسیک

کابینت های گلاس

در کابینت های گلاس المان ها (چهارچوب/اسکلت) این نوع کابینت عموماً ام دی اف سفید و قسمت های قابل مشاهده و درهای آن از ورق هایگلاس می باشد. ورق‌های، های گلاس دارای پوشش قوی تر و ضخیم تری نسبت به ام دی اف هستند ( البته در یک طرف ورق، طرف دیگر ورق یک لایه نازک از PVC سفید است).

کابینت های گلاس از نظر ظاهری بسیار درخشنده هستند و طرح های متنوعی دارند و ظاهر بهتری نسبت به ام دی اف دارند. به طور کلی قیمت کابینت های گلاس از قیمت ام دی اف بالاتر است.

کابینت پلی گلاس

کابینت پلی گلاس نوعی ام دی اف است با این تفاوت که روکش آن با لایه ای از پلی استر غیر از ملامینه پوشانده شده است.

ورق پلی گلاس نوعی ورق با هسته ام دی اف است که در سطح یک طرف ورق ام دی اف 75 میکرون پلی استر دارد که دو طرف آن ملامینه است و ظاهری شبیه شیشه دارد اما سبکتر و محکمتر از شیشه است.

مقاومت سطح این ورق ها به اندازه ای است که به شما امکان می دهد بدون ایجاد خط و خش، سطوح را با اسفنج تمیز کنید.

کابینت ممبران

کابینت ممبران تحت عنوان، پرس خلاء، کابینت کلاسیک، کابینت انزو یا حتی سه بعدی نیز نامیده می شود . در فرآیند تولید این نوع کابینت ها ابتدا طرح توسط دستگاه CNC بر روی تخته ام دی اف حک می شوند و سپس توسط پرس وکیوم پوشانده می شوند.

بسته به ابزار (فرز برش و تیغه های برش) که از قبل برای دستگاه CNC تعریف شده است ، دستگاه طرح را بر روی قطعه مورد نظر اجرا می کند.

روکش کردن کابینت ممبران

پس از اتمام کار روی سطح قطعه، آن را تمیز می کنند و سپس با پیسوله روی سطح را چسب می زنند. لازم به ذکر است که سطح کار نباید در محیط گرد و غبار قرار گیرد زیرا باعث کاهش کیفیت کار می شود.

کابینت روکش چوب

برای ساخت کابینت روکش چوب قسمت های قابل رویت از ورق های ام دی اف، با روکش چوب ساخته می شود که نسبت به موارد فوق قیمت بالاتری دارد اما نسبت به کابینت های تمام چوب ارزانتر است. مانند اکثر کابینت ها، یونیت (اسکلت) این نوع کابینت نیز معمولا از ام دی اف ساخته شده است.

روکش بلوط و مالچ روکش های محبوب این طرح ها هستند. بخش قابل توجهی از هزینه اضافی این نوع کابینت مربوط به استفاده از رنگ پلی استر است که پس از اتمام ساخت کابینت انجام می شود.

کابینت تمام چوب

این یکی از گران ترین انواع کابینت مدل کابینت تمام چوب است زیرا از چوب خالص برای ساخت آن استفاده می شود که قیمت بالایی دارد. یونیت (اسکلت) کابینت از موادی مانند ام دی اف در برخی موارد و در برخی موارد از چوب ساخته شده است. کابینت تمام چوب پس از اتمام با رنگ پلی استر پوشانده می شود و یکی از زیباترین انواع کابینت می باشد.

 

امیدوارم مقاله انواع کابینت توانسته باشه به شما عزیزان تا حدی در انتخاب کابینت موردنظرتان کمک کرده باشد.

در صورت داشتن هرگونه سوال و مشاوره رایگان و همچنین دانستن جزییات کامل انواع کابینت‌ها می‌توانید به سایت تهران کابینت که تولید کننده اصلی کابینت در ایران می‌باشد مراجعه بفرمایید.

دیدگاهتان را بنویسید