شما در حال مصاحبه شغلی مورد علاقه خود هستید، اما یک شغل لنگ وجود دارد. ممکن است نتوانید دقیقاً مشکل را پیدا کنید، اما احساس می کنید در وسط مکالمه خلاء وجود دارد. صرف نظر از اینکه شما …

شما در حال مصاحبه شغلی مورد علاقه خود هستید، اما یک شغل لنگ وجود دارد. ممکن است نتوانید دقیقاً مشکل را پیدا کنید، اما احساس می کنید در وسط مکالمه خلاء وجود دارد. مهم نیست برای چه شغلی درخواست داده اید، برخی از علائم هشداردهنده در محیط کاریابی وجود دارد که متقاضیان این موقعیت ها باید در طول فرآیند مصاحبه و استخدام از آنها آگاه باشند.

علائم هشدار دهنده عدم پذیرش پیشنهاد شغلی

در زیر به بررسی این علائم و نشانه ها می پردازیم.

1- مراحل مصاحبه و تعیین وقت بسیار طولانی است

برای خیلی ها این وضعیت پیش آمده است که بعد از شرکت در مصاحبه شغلی به دلیل عدم دریافت پاسخ از سوی کارفرما، انتظار خسته کننده ای برای دریافت پاسخ از سوی کارفرما دارند. اگر ماه ها طول می کشد تا پاسخ شما را بشنوید، ممکن است بخواهید قبل از امضای قرارداد و شروع به کار در مورد پیشنهاد شغلی تجدید نظر کنید.

به جز در مواردی که دلیل قانع کننده ای وجود داشته باشد (مانند تغییر در ساختار شرکت، طراحی مجدد یک بخش اداری یا ادغام با سازمان دیگر)، طولانی شدن زمان پاسخگویی کارفرما می تواند نشان دهنده این باشد که استخدام برای آن موقعیت شغلی اولویت ندارد. . این شرایط عموماً به عدم دریافت بازخورد مناسب از سوی شرکت مربوط می شود.

به مدیران شرکت شک کنید

بیشتر اوقات، در حین یا بعد از مصاحبه شغلی، می توانید بلافاصله پاسخ دهید که دوست دارید عضوی از خانواده شرکت باشید یا فضای آنجا برای شما جذابیتی ندارد. اگر مصاحبه گر هیچ علاقه ای به شما و مهارت های شما نشان نمی دهد یا حس ارتباط ضعیفی دارد، ممکن است بخواهید در پیشنهاد شغلی تجدید نظر کنید.

معمولاً همه در طول فرآیند مصاحبه شغلی تمام تلاش خود را برای ایجاد ارتباط می کنند (حتی رئیسان بالقوه). اگر فرد مقابل شما از ابتدا نشانه هایی از بی علاقگی را نشان داد، بعید است که بعد از استخدام شما این احساس تغییر کند.

3- عدم اطمینان از ماهیت کار

زمانی که برای شغلی درخواست دادید، به شما می گفتند که آن شغل مرتبط با بازاریابی است، اما زمانی که زمان مصاحبه فرا رسید، متوجه شدید که مصاحبه شامل کمی بازاریابی، مقداری روابط عمومی، مقداری فروش و حتی بحث در زمینه های اجتماعی است. رسانه ها. این مشکل به خودی خود نباید باعث افزایش عناوین شغلی شود زیرا امروزه بسیاری از مشاغل چند رشته ای هستند و به یک زمینه کاری محدود نمی شوند. در واقع، اغلب شامل مسئولیت‌های بسیاری از بخش‌های مختلف است که در یک شغل خلاصه می‌شوند.

اما اگر رئیس بالقوه شما:

  • وظایف شغلی شما به طور دقیق قابل توصیف نیست.
  • وظایف شغلی شما را به قدری گسترده ترسیم می کند که به نظر می رسد دو یا سه شغل به یک شغل تبدیل شده اند.
  • شما احساس می کنید که آنها در مورد جزئیات مهم حوزه های تجاری مردد هستند، زیرا آنها با حوزه های کاری سایر بخش ها همپوشانی دارند.

اینجاست که احساس می کنید باید چمدان هایتان را ببندید و این شرکت را ترک کنید!

4- ناراحتی در مصاحبه

یک مصاحبه شغلی استاندارد باید شامل تبادل طبیعی و منطقی اطلاعات باشد. از شما و مصاحبه کننده سوالاتی برای ارزیابی صلاحیت شما برای فرصت شغلی پرسیده می شود. مشکل اینجاست که اگر تعداد این گونه سوالات از حد مجاز فراتر رود و سوالات غیر مرتبط با موضوع کاری (مثل مسائل شخصی و …) در میانه گفتگو باز شود، ممکن است شما را از پذیرش این شغل بی میل کند. .

اگر احساس می کنید که مصاحبه کننده در طول مکالمه سعی در کسب اطلاعات مالی در مورد شغل قبلی شما دارد، متأسفانه این نشانه آن است که او بدون هدف خاصی از استخدام شما در حال جمع آوری داده ها و اطلاعات است.

5- تست های بی شمار

هنگامی که رزومه خود را برای یک فرصت شغلی ارسال می کنید، مطمئناً انتظار دارید که در این فرآیند، تحت آزمون یا سوالاتی قرار بگیرید. اگرچه ممکن است این آزمون ها مورد علاقه شما نباشند، اما در فرآیند استخدام نهایی شما موثر خواهند بود. با بررسی پاسخ های این آزمون، مدیر بالقوه شما می تواند توانایی ها، مهارت ها، تحصیلات و دانش شما را برای این موقعیت بسنجد. در عین حال می توانید به لیست عناوین شغلی که پس از استخدام باید انجام دهید نگاه کنید تا علاقه و احساسات واقعی شما نسبت به این کار مشخص شود.

اما اگر آزمایش‌های زیادی را پشت سر گذاشته‌اید و احساس می‌کنید در شرکتی کار می‌کنید که هنوز آن را استخدام نکرده‌اید، وقت آن است که زیان‌های بیشتری را کاهش دهید و تصمیم دیگری بگیرید.

6- تغییرات پرسنلی زیاد

اگر هر بار که سایت های کاریابی را باز می کنید با یک فرصت شغلی خاص از یک شرکت مواجه می شوید، احتمالاً این پیام به شما منتقل می شود که آنها برای نگه داشتن افراد در آن موقعیت شغلی مشکل دارند یا اینکه یافتن شغل مناسب دشوار و دشوار است. شخص برای آنها در هر صورت تکرار یک آگهی استخدامی می تواند نشان دهنده جابجایی بالای کارمندان باشد که اغلب باعث بروز مشکلاتی می شود.

با این حال، فقط به آگهی های شغلی نگاه نکنید. اگرچه می توانید از مدیر استخدام شرکت در مورد وضعیت قبلی شغل بپرسید، اما ممکن است پاسخ خوبی دریافت نکنید. در عوض، به لینکدین بروید و نمایه های عمومی افرادی را که قبلاً در این شغل بوده اند بررسی کنید تا ببینید چه مدت در این شغل بوده اند. سایت‌های بررسی شغل مانند Glassdoor همچنین می‌توانند اطلاعات خوبی در مورد نرخ خروج افراد و ماندن در آن موقعیت شغلی به شما ارائه دهند.

7- اضافه کاری اجباری

در هنگام درج آگهی استخدامی و در حین مصاحبه باید از میزان اضافه کاری و اجباری یا اختیاری بودن آن مطلع شوید.

زمانی که از شما انتظار می رود در فصول شلوغ ساعات طولانی کار کنید قابل درک است. اما وقتی شرکت به طور غیرمستقیم از شما می خواهد که همیشه بعد از زمان مشخص شده اضافه کاری بمانید، فرق می کند.

به خصوص اگر حقوق بگیر باشید، هر زمانی که بیش از 44 ساعت مصوب در هفته کار کنید، اضافه کاری به شما تعلق نمی گیرد. علاوه بر این، شغلی که از شما انتظار دارد شب‌ها و آخر هفته‌ها کار کنید، احتمالاً نمی‌تواند به تعادل بین کار و زندگی دست یابد. نیاز به اضافه کاری در شرکت به صورت مستمر می تواند نشانگر ضعیف مدیریت شرکت در فرآیند کنترل پروژه و یا شاخص کاهش کارکنان باشد.

8- فحاشی و لحن نامناسب

اگرچه می‌دانید که ممکن است کارفرمای فعلی یا سابق را توهین نکنید، اگر مصاحبه‌کننده از زبان و لحن نامناسبی در مورد کارمندان، سرپرست احتمالی شما یا شرکت استفاده می‌کند، باید این هشدار را جدی بگیرید.

یک گفتگوی هوشمند اجازه نمی دهد چنین فضایی به وجود بیاید. یکی از راه‌های بررسی این موضوع این است که از او بپرسید: “از کار کردن در اینجا چه چیزی را دوست داری؟” اگر برای پاسخ به این سوال مکث طولانی می کنند یا چیزی بی اهمیت و روزمره را ذکر می کنند (مثلاً: ناهار رایگان)، پنجه های شما باید تیزتر باشد.

9- دست کم گرفتن اهمیت حقوق

به طور کلی هیچ چیز برای شما اولویتی بالاتر از حقوق شما ندارد. اگر به شدت به پول نیاز دارید، اما کارتان شما را هیجان زده نمی کند، احتمالاً تعهد شما به انجام وظایف محوله کمتر شده و این مشکل به وضوح در کیفیت کار شما منعکس خواهد شد. با گذشت زمان، کارفرمای شما ممکن است متوجه شود، به این معنی که شما باید زودتر از آنچه فکر می کردید به دنبال شغل جدید بگردید.

از طرف دیگر، کار ممکن است هیجان انگیز به نظر برسد اما دستمزد… وقتی پیشنهاد کاری با حقوقی دریافت می کنید که بسیار کمتر از استاندارد بازار است یا با سطح توانایی های شما همخوانی ندارد، باید قبل از پذیرش این شغل دوباره فکر کنید. در حالی که یک پیشنهاد کمی بالاتر می تواند به عنوان اهرمی در مذاکرات به نظر برسد، پیشنهاد حقوق کمتر می تواند نشان دهنده بی ثباتی کارفرما باشد.

10- شفافیت کم

در حالی که کارفرما در مصاحبه شغلی در مورد خیلی چیزها به وضوح صحبت نمی کند، ابعاد دقیق برخی از مسائل خط قرمز است.

به عنوان مثال، اگر می خواهید قبل از پذیرش کار با سایر همکاران در این بخش صحبت کنید، اما کارفرما اجازه نمی دهد، این خبر بدی است. هنگامی که یک پیشنهاد دریافت کردید، باید کل کتابچه راهنمای شرکت و کاتالوگ را بخوانید تا از سیاست ها و رویه های کلی آنها برای کارمندان ایده بگیرید. اما اگر باز هم کارفرما قبول نکرد و یا حتی یک نسخه از آن در شرکت موجود نبود، حتما این کار را بپذیرید.

در نهایت، اگر در طول مصاحبه پیشنهادی به شما پیشنهاد شد اما آن را در متن قرارداد ندیدید، این یک هشدار دیگر است. یا اگر پیشنهاد شرکت در متن قرارداد با صحبت هایی که با هم در جلسه مصاحبه داشتید تفاوت های قابل توجهی داشته باشد (مثلاً برای مرخصی استحقاقی سالانه باید چند روز قبل به مدیر اطلاع دهید و نمی توانید از آن استفاده کنید. به طور مداوم)، برای مدت طولانی تری کمی به تاخیر بیاندازید.

پیدا کردن کار سخت است. بنابراین هنگامی که در نهایت زمان مصاحبه شغلی فرا می رسد، ممکن است مایل باشید از چند چیز چشم پوشی کنید تا سریعتر شغلی پیدا کنید. بهتر است 10 عنوان فوق را همیشه در ذهن داشته باشید. به این ترتیب از شما سوء استفاده نمی شود و موقعیتی پیدا می کنید که در آن مورد احترام، قدردانی و بالاتر از همه خوشحال باشید.

دیدگاهتان را بنویسید