ایلان ماسک: دورکاری مردم را فریب داده است که فکر می کنند نیازی به کار سخت ندارند
ایلان ماسک، مدیر عامل تسلا و ثروتمندترین فرد جهان، معتقد است دورکاری در شرایط اپیدمی کرونا، مردم را فریب داده است و معتقد است که آنها نیازی به تلاش زیاد در کار خود ندارند. ولی، …
“الون ماسکمدیرعامل تسلا و ثروتمندترین فرد جهان معتقد است دورکاری در شرایط اپیدمی کرونا مردم را فریب داده است و معتقد است که آنها نیازی به تلاش در کار خود ندارند اما برخی کارشناسان با نظر او مخالف هستند.
مدیر عامل میلیاردر تسلا گفت که او معتقد است کار از راه دور باعث می شود افراد از انجام کارهای سخت اجتناب کنند. وقتی در توییتر از او پرسیدند به افرادی که فکر می کنند کار اداری قدیمی است، چه گفت؟ ماسک پاسخ دادآنها فقط باید وانمود کنند که در جای دیگری کار می کنند.»
ماسک نیز در توییت دیگری کتاب ها:
همه چیز در مورد کرونا و در خانه ماندن مردم را فریب داده است که فکر کنند واقعاً نیازی به انجام کارهای سخت ندارند.
با توجه به شواهد می توان گفت که ایلان ماسک طرفدار دورکاری نیست. ماه گذشته، او یک ایمیل به کارمندان تسلا ارسال کرد و به آنها گفت که یا کار از راه دور را رها کنند یا شغل دیگری پیدا کنند. در حالی که کارمندان تسلا پس از بازگشت اجباری به دفاتر با مشکلاتی مانند کمبود میز و صندلی و اینترنت ضعیف مواجه شدند، به نظر می رسد این غول خودروسازی توجه ویژه ای به بازگشت کارمندان به دفاتر دارد.
کارشناسان با نظر ایلان ماسک مخالف هستند
با این حال، حتی ثروتمندترین فرد جهان که قبلاً از دستورات قرنطینه انتقاد کرده و سرپیچی کرده است، ممکن است تصورات نادرستی در مورد دورکاری داشته باشد. اینسایدر در گزارش خود با سه اقتصاددان صحبت کرد که همه آنها ادعا کردند که کار از راه دور در طول همه گیری همه گیر تأثیری بر بهره وری مدیران نداشته است.
ناتاشا پستل وینی، مورخ اقتصادی و مالی در مدرسه اقتصاد لندن، توضیح می دهد:
بیشتر شواهد نشان میدهد که بهرهوری افراد زمانی که از راه دور کار میکنند افزایش مییابد. «در این مورد، افراد زمان کمتری را صرف رفتوآمد میکنند، بنابراین میتوانند زمان بیشتری را صرف انجام کارها کنند، و همچنین زمان بیشتری را با خانواده خود میگذرانند که در نهایت شادتر و بهرهورتر هستند.»
آلبرشت راشل، استاد تاریخ اقتصادی، ادعا می کند که حذف رفت و آمد برای بهره وری کارگران مثبت است و اضافه می کند که دورکاری منجر به صرف ساعات کمتری در “جلسات بی فایده” می شود.