معرفی کتاب دال دوست داشتن

کتاب دال دوست داشتن مجموعه‌ای از داستان‌های کوتاه و یادداشت‌های حسین وحدانی است. این یادداشت‌ها برای اولین‌بار به صورت پراکنده در شبکه‌های مجازی منتشر شد. موضوعات آن‌ها درخصوص ابعاد مختلف عشق و زندگی انسان‌ها است.

کتاب دال دوست داشتن درخصوص چگونگی رابطه و عشق ورزیدن است.

بطور کلی آدم‌ها به اجتماعی بودن و مشارکت در جمع‌ها نیز علاقه دارند. اما همین آدم‌ها لحظاتی را تجربه می‌کنند که گمان می‌کنند فقط برای آن‌ها رخ داده است.

کتاب دال دوست داشتن نشان می‌دهد که شما برای تجربه این لحظات تنها نیستید.

دانستن اینکه خیلی از نگرانی‌ها و اضطراب‌ها و موقعیت‌ها برای دیگران هم به همین شدت و بزرگی وجود دارد ما را به اجتماع خودمان یعنی جمع انسان‌ها نیز نزدیک می‌کند.

درباره کتاب دال دوست داشتن

در روزگاری که تمامی اخبار درباره جنگ و خشونت است و گاهی زندگی روزمره خسته کننده می‌شود، شنیدن چند روایت از عشق و دوست داشتن می‌تواند آرامشی بی‌نظیر به شما انتقال بدهد.

موضوع کتاب دال دوست داشتن همانگونه که از نامش پیداست؛ به موضوعاتی نظیر عشق، دلبستگی و غم می‌پردازد. نویسنده با بیان ساده و صمیمانه خود توانسته ارتباطی خوب را با طرفدارانش برقرار کند. درواقع وحدانی بدون هیچ پیچیدگی درباره مسائل مهم انسانی سخن می‌گوید.

وحدانی با بیان و لحنی پرکشش و زاویه دید متفاوت خود، رنگ و بوی دیگری به دغدغه‌های روزمره و عادی آدم‌ها بخشیده و همین موضوع موجب شده است که کتاب دال دوشت داشتن از سایر آثار عاشقانه متمایز شود.

این کتاب از ۱۲۱ بخش مختلف و کوتاه تشکیل شده است که هرکدام عنوان خاصی دارند. ممکن است در وهله‌ی اول نتوانید ارتباط بین آن‌ها را پیدا کنید اما بعد از خواندن کتاب متوجه می‌شوید که در همه‌ی آن‌ها سوژه‌ی عشق و دوست داشتن و رنگ‌های زندگی مشترک است.

مقدمه کتاب

نویسنده در مقدمه کتاب نوشته است که، دیدم که انگار آدم‌هایی هستند که با خواندن این کلمات، حال بهتری پیدا می‌کنند. این را خودشان گفتند؛ در نامه‌ها و پیغام‌های‌شان و گفتند که لحظه‌هایی بر آن‌ها گذاشته است که این کلمات به کمک‌شان آمده‌اند و برایم نوشتند که گاهی با خواندن این کلمات، راحت‌تر نفس کشیده‌اند، راحت‌تر لبخند زده‌اند، راحت‌تر اشک ریخته‌اند، راحت‌تر خوابیده‌اند، راحت‌تر دوست داشته‌اند و راحت‌تر دوست داشته‌شده‌اند و دیدم که زحمت بازنوشتن و آماده کردن یک کتاب، در برابر این همه، هیچ است.

درباره نویسنده

حسین وحدانی از نویسندگان و روزنامه نگاران با تجربه ایرانی است. او به خاطر سال‌ها فعالیت در شبکه‌های اجتماعی با مخاطبان خود ارتباط نزدیک برقرار کرده و به خوبی توانسته طرفداران زیادی را جذب کند. وحدانی توانسته نوشته‌های جذاب و در عین حال بی‌تکلفی را برای آن‌ها بنویسد.

این کتاب برای چه افرادی مناسب است؟

اگر از داستان‌های کوتاه وعاشقانه لذت می‌برید و علاقه‌مند به خواندن روایت‌های دلنشین از اتفاقات روزمره زندگی هستید، این کتاب برای شما مناسب است.

بخشی از کتاب

پازل زندگی را که بازی می‌کنی، باید از کشف هر قطعه لذت ببری. لذت کشف لذت ناشناخته -به تمام معنا ناشناخته- نیک‌بختی بزرگ و بی‌نظیری است که آدم را آدم می‌کند. به یاد دارید؟ والدین نخستین ما -آدم و حوا- در متن تصویر غایی رضایت و نیک‌بختی وعده داده شده زندگی می‌کردند: در باغ بهشت! اما آن خوش‌بختی قطعی ملموس را، به بهانه‌ای کوچک در هم ریختند و هزار تکه کردند تا با کشف مشقت‌بار اما لذت آفرین هر تکه، زندگی کنند. و خب چه می‌شود کرد؟ ما فرزندان همان آدم و حواییم!

اما من با خودم می اندیشم که کاش شادی را در نیندازیم با غم. شادی، عدم غم نیست، شادی، کنار آمدن با غم است.

دعوت کردن رسمی است از غم که بیاید با ما، باشد با ما، خودمانی شود، معاشرت کند، معرفی اش کنیم به دوستانمان: “دوستان، غم من؛ غم من، دوستان”. و بعد موسیقی گوش کنیم، بگوییم، برقصیم، بخندیم و بنوشیم به سلامتی غم؛ این وفادارِ همیشگی. بعد ببریمش به خانه، بیاید با ما خیره شود در آینه، بخندد و مسواک بزند و برود جایش را بیندازد، آرام و نجیب شب بخیر بگوید. صبح هم که چشم باز می کنیم، یادمان بیاید تنها نیستیم و لبخند بزنیم.

سایت ملوبوک فعالیت خود را از آبان ماه سال 1400 آغاز کرده ‌است. این سایت به جدیدترین اخبار موسیقی و معرفی کتاب ‌در زمینه‌های مختلف از جمله: ادبی، روانشناسی، تاریخ، اطلاعات عمومی و …می‌پردازد. همچنین در وجه دیگر فعالیت خود به معرفی سبک‌های مختلف موسیقی و خواننده‌های سرشناس دنیای آن می‌پردازد.

دیدگاهتان را بنویسید