تصاویر منتشر شده توسط ماموریت اکتشافی مریخ امارات، «دیموس»، یکی از قمرهای مریخ، نظریه های قبلی درباره منشا این جرم آسمانی را به چالش می کشد.

دیموس

“دیموس” یکی از کوچکترین قمرهای مریخ است که ماموریت امید امارات تصاویر جدیدی از آن منتشر کرده است که از مسافت 100 کیلومتر این جرم آسمانی تهیه شده است و نگاه دقیق تری به این جسم ارائه می دهد. این تصویر اکنون این نظریه را به چالش می کشد که این قمر از کمربند سیارکی به سمت مریخ کشیده شده است.

و به گزارش اسکای نیوز، شرکت فضایی امارات در بیانیه ای در کنار این تصاویر اعلام کرد: «این تصاویر و مشاهدات نشان دهنده یک گام مهم رو به جلو در این زمینه است. درک دموسو جو، ترکیب و منشا آن، و به دانش عمومی ما از مریخ کمک می کند.

به عنوان مثال، مشاهدات انجام شده توسط فضاپیمای امید امارات از مریخ نورد دیموس نشان می دهد که این قمر از خود مریخ سرچشمه گرفته است. این کشف می تواند تأثیر مهمی بر بحث پیرامون این موضوع بحث برانگیز داشته باشد منبع این گوی متعلق به اوست

دیموس اولین بار در سال 1877 کشف شد و از آن زمان تاکنون توسط فضاپیماهای زیادی عکسبرداری شده است. به عنوان مثال، مارینر 9 ناسا در سال 1971 از این ماه عکس گرفت. اما فاصله این فضاپیماها همیشه از دیموس دورتر بوده است.

درک ما از منشا قمرهای مریخی ممکن است اشتباه باشد

اکنون، داده‌های جدید طیف‌سنج فروسرخ فضاپیمای امید نشان می‌دهد که دیموس و دیگر قمرهای کوچک مریخ، مانند فوبوس، احتمال بیشتری دارد که سیارک‌های نوع D باشند تا سیارک‌های نوع D. سنگ های بازالتی از سیاره سرخ مشابه

هزا المطروشی، رئیس این مرکز می‌گوید: «چگونگی رسیدن این سیارک‌ها به مدار فعلی‌شان هنوز یک منطقه فعال مطالعاتی است و هر اطلاعات جدیدی که می‌توانیم در مورد این دو قمر به دست آوریم، به‌ویژه در مورد دیموس، که کمتر مورد توجه قرار گرفته است، است». بخش علوم در ماموریت مریخ امارات. این پتانسیل را دارد که پنجره جدیدی برای آن باشد آشنایی با قمرهای مریخ او هست.”

ماموریت اکتشافی مریخ امارات تایید کرد که یک سال دیگر به گردش خود در مدار همسایه زمین ادامه خواهد داد و می خواهد تحقیقات زیادی از جمله تصویربرداری از آب و هوای سیاره سرخ انجام دهد.

دیدگاهتان را بنویسید